divendres, 31 de març del 2017

PINTANT UN DRAC

Aquesta vegada no he fet massa cosa, tot i que la proposta de treballar un drac va ser meva, altres prioritats m'han fet deixar aparcat per un temps tot el que representen els reptes inclòs posar al dia el blog,

 per tan la meva aportació a aquest repte és força minsa, però amb la més bona de les voluntats. 

dimecres, 29 de març del 2017

BOSSES DE PAPER SOLIDÀRIES

Ahir van sortir cap al seu destí les bosses de paper que aporto a la fundació ADELES BIZKAIA.
L'únic requisit és que hi aparegui'n papallones, per tan les hi he dibuixat en cada una de es bosses pensades per posar-hi bijuteria o bé altres cosetes petites.



dimarts, 14 de març del 2017

ATC DINO

Avui la entrada és molt petita, es tracta d'una ATC que en principi vaig rebutjar i després de rescatar-la de la paperera, la he "re-inventat" i no queda massa malament.
Aquí us la deixo: 

dilluns, 13 de març del 2017

BOSSA DE PAPER I SORTEIG

Aquest cap de setmana l'he dedicat a fer petites bosses de paper. M'agrada posar algun petit dibuix perquè no quedin tan pobres a la vista i ahir vaig estar fent aquesta sèrie amb papallones.

Ahir, un dia gris i fosc en tots els sentits, aquesta activitat me'l va alegrar una mica i avui tot és una mica més clar.
De totes les bosses, una és la meva preferida, a que no sabeu quina és?
Estic preparant un sorteig per les/els que l'encerteu, podeu respondre en aquesta mateixa entrada abans del dia 01-04.
La resta ja tenen destinatari.

Voy a sortear la bolsita entre aquellas personas que acertéis cual és mi preferida de todas ellas. Tenéis de tiempo para antes del dia 01-04 y podéis poner la respuesta en ésta misma entrada


Puede que la bolsa traiga una sorpresita!!

diumenge, 12 de març del 2017

ARTESANIA SOLIDÀRIA

 Per ser solidari i formar part del conjunt del voluntariat, a vegades no fa falta massa, tan sols les ganes de ser-hi., i per mostra un botó.
Qui em coneix ja sap que M'apunto a totes les guerres, fins i tot a més de les que puc acanar, aquesta vegada s'ho val i faré el que pugui per posar el meu granet de sorra en aquest meravellós projecte, si algú s'hi vol apuntar, tan sols ha d'entrar a H3M MANUALIDADES
 i us ho explicaràn amb detall.
Fer manualitats i/o artesania i poder col·laborar amb la difusió del conèixement d'una malaltia tan incapacitant com el Lupus és una bona manera de participar, per això m'he apuntat a aquest gran repte que és intentar ajudar.

dimecres, 8 de març del 2017

ATC Dia de la Dona

Aquesta vegada hem fet un repte dedicat al dia de la dona, com que en el Reto Mensual Blogueras es publica el segon dimecres de cada mes i com que s'escau precisament en aquesta data, res més adequat que retre homenatge a les dones; jo penso en totes les dones que han passat per la meva vida, totes han aportat alguna cosa que ha configurat el meu caràcter i el meu tarannà, en aquest camí de millora constant sempre s'agraeixen totes les aportacions que fan caminar endavant.

Ésta es mi aportación al reto de éste mes en que celebramos el dia de la mujer el mismo dia de publicación. O sea que  Yolanda de Crea2conpasión, que és la organizadora de éste mes, nos convocó a hacer honor a esta fecha.

dissabte, 4 de març del 2017

ATC Carnestoltes

Ahir vaig entregar en mà l'ATC de Carnestoltes d'intercanvi.
Tant internet i totes dues de la mateixa ciutat!!, així que vem anar a fer un cafetó amb la excusa de l'intercanvi.
Aquest de la foto és el que m'he quedat jo:


I aquest altre el que he intercanviat amb la meva veïna:

Per ser la meva incursió en aquest món, n'estic força contenta.

divendres, 3 de març del 2017

UNS ALTRES AUDÍFONS

La proposta de Little Kimono de publicar els divendres i enllaçar la entrada m'agrada, així que provablement guardaré entrades noves per aquest dia de la setmana

He fet uns altres audífons també per encàrrec, aquest cop ha volgut unes papallones liles, unes flors amb color turquesa i unes altres amb una combinació de rosa i blanc.
 Com sempre les he fet amb dues "cares" en lloc de fer-hi una bossa al darrera per ficar-hi el micròfon dins, perquè se les pugui posar d'un color o de l'altre
Ésta es mi aportación a los viernes handmade que organiza Jen de Little kimono.

dijous, 2 de març del 2017

Reptes mes de març

El repte que em fa més il·lusió d'aquest mes és el que convoca la Rebeca de la Fabricadeartesania, més que res perquè com que el passat repte (el 19) el vaig guanyar jo, en aquest he pogut triar el tema i com que se'ns acosta St. Jordi, m'ha semblat que un drac és un bon tema.
Us deixo un petit drac que vaig fer fa molt de temps, per si us inspira.
Drac clauer

Aquí os dejo un dragón/llavero que hice tiempo atrás por si sirve de inspiración.
Este reto me resulta especialmente atractivo, pues tuve el honor de escoger tema por haber ganado el reto N. 19 y cuando se lo dije a Rebeca le encantó.


Aquest mes hi ha canvi de directrius als reptes, el N. 87 dels "Retos Amistosos" que aquest cop en són els anfitrions Sandrycreaciones i ens suggereixen decorar llàpisos, amb un portallàpis o com se'ns acudeixi.
La Jen de littlekimono ens convida al repte mensual que aquest cop s'ha de treballar amb un mirall i a la vegada ressuscita el Hand made dels divendres que com es pot intuïr es presenta cada divendres, no crec participar-hi cada setmana, però algún divendres segurament que sí.
Per altra banda He trovat un grup a Facebook que fan intercanvi d'ATC's. Fins fa poc no en sabia res d'aquesta tècnica i la veritat m'encanta, ja he fet la meva primera Tarja i està apunt per l'intercanvi; així que agosarada com sóc m'he apuntat a formar part de l'intercanvi d'aquest mes amb la temàtica "EL ENCANTO DE MI CIUDAD", es tracta d'un grup obert d'arreu i intercanviar amb gent de fora em fa molta il·lusió.
Amb tot això i si encara puc esgarrapar una mica de temps voldria seguir amb les altres manualitats pendents.

dimecres, 1 de març del 2017

EL MEU PRIMER ATC

Vaig tard, com gairebé sempre, ara he descobert el món dels ATC, és un món fascinant, la finalitat de fer intercanvi em va cridar molt l'atenció, pots acabar amb una col·lecció de targes d'arreu, fetes totes amb molt d'amor i paciència.

són unes petites targes d'una mida determinada (2,5 x 3,5 polzades) que es decoren a gust de l'artista i generalment amb una temàtica acordada, aquesta és la meva primera incursió i no he pogut entrar en el tema intercanvi. però he trovat una persona que s'ha avingut a canviar-ne una, la temàtica era CARNAVAL, espero que quan la seva destinatària la rebi no quedi massa decebuda.

Està feta amb senzillesa, he fet servir rotuladors, tampons de pintura específics per scrap, paper aquarel·la i unes estrelletes,