dimarts, 28 de febrer del 2017

REPTE n. 86 - Sonall pastanaga

Aquest mes el repte anava d'animals i jo he rescatat de la meva llibreta d'apunts el tutorial d'un sonall pastanaga aprofitant que havia de fer un regal a un nadó, espero que agradi tan a la mare com la nena.

Per fer-lo sonar en moure'l, dins el cap hi he posat una pilota de ping pong amb dos picarols dintre i per més seguretat el farciment l'hi he ficat dins un mitjó de mitja, així no pot sortir-ne gens i evidentment està fet amb cotó, no amb llana ni acrílic perquè no es desfili.


Este sonajero ya tiene dueña, una niña que está por nacer, para el relleno he usado un calcetín de media para rellenarlo con seguridad y para que sea un sonajero, dentro de la cabecita le puse una pelota de ping pong con un par de cascabeles pequeños dentro.

dimecres, 22 de febrer del 2017

REPTE GOMA EVA

Tot i que el Carnestoltes NO m'agrada, per alguna raó tots els reptes aquest mes han anat del mateix tema, jo he volgut fugir de disfresses i màscares tant com he pogut, però aquest cop algú em va dir que si feia una màscara se la posaria i encara que només sigui per veure-ho, l'hi he fet.

esta es mi máscara para el reto de shotting stars , aunque carnaval no me motiva demasiado, aquí va mi propuesta para alguien que me dijo que no me atreviria a hacer una máscara y que en tal caso se la pondria, a ver si es cierto.

He de dir que la goma eva no és el meu fort, potser per això m'hi he apuntat perquè tot i que m'agrada no la he treballat gaire, a veure si amb aquests reptes m'espavilo una mica.

diumenge, 19 de febrer del 2017

Repte desvanero N. 20

Ai que just!, ni me'n recordava d'aquest repte, el vaig començar fa dies i es va quedar aparcat.
Avui com que he estat tot el dia sola, i diguem-ho tot me n'he recordat, he pogut dedicar-me a acabar el que fins aquest matí només era un esbós.
El resultat no és el que tenia en ment, encara que no ho sembli havia de ser un rellotge!!

Por poco no me olvido del reto!, en cuanto lo tuve pensado y en borrador, lo dejé a un lado para atender otras cosas y casi se me pasa. Hoy ha estado un domingo intenso dedicado al dibujar y colorear, el resultado éste cuadro que en un principio tenia que ser un reloj, pero se ha quedado sin marcar las horas, hehe.

Aquest cop la Fabrica de artesania , ens convocava per fer una màscara, ja sabem que carnaval no és cap festa que m'entusiasmi gaire i direu perquè en volia fer un rellotge i mirar-lo cada dia si no li agrada la festa?, doncs perquè reconec que és una festa molt alegre i d'alegria a vegades me'n falta força, sóc pessimista de mena.

Os diréis: Un reloj y no le gusta el carnaval?, pues sí, reconozco que se trata de una fiesta muy alegre y a veces me falta algo de esa alegria, a ver si así se me contagia un poco.

dimecres, 15 de febrer del 2017

AVUI TOCA RECEPTA. Reto Cocinas

CROQUETES D'ESPINACS I PARMESÀ, SENSE GLUTEN.
La nostra amiga Jen de Little Kimono, sempre està maquinant com distreure el personal, aquest cop els ha tocat a les cuines, jo de bon començament tenia bastant clar de fer alguna recepta, al cap i a la fí fa molt de temps que no penjo res al blog de cuina i m'ha semblat una bona excusa.


En ésta ocasión, Jen ha convocado a las musas en la cocina, pues si tenia que ser tema cocina, qué menos que una receta... CROQUETAS DE ESPINACAS CON PARMESANO Y SIN GLUTEN.

Voy a poner la receta completita en mi blog de cocina donde podeis ver un paso a paso, 
Que las disfrutéis.

Al blog Els meus fogons hi veureu un pas a pas, que vagi de gust!!


divendres, 10 de febrer del 2017

ANIVERSARI D'UN BLOG AMIC

Aquesta entrada és per felicitar una amiga que avui fa un any, bé, ella no, el seu blog.
Després de donar-hi moltes voltes i de fer diferents esbossos (aquest cop tenia clar que volia fer un dibuix), em vaig decidir A la fi sabia què volia fer,

En ésta ocasión felicito con mi entrada a Yoli por su primer aniversario en la red, tenia bastante claro que tenia que ser un dibujo o algo similar, pero lo que no sabia era qué clase de dibujo. Después de unos dias, me decidí por algo como esto:

Una idea que m'anava donant voltes, ho havia de vestir perquè quedés una mica "guai", dibuixets i proves de material, fins que vaig trobar el què volia però no sempre les coses surten bé i al cap d'avall ho vaig esguerrar i..., he hagut d'improvisar, ufff!, dijous a la tarda i el més calent a l'aigüera, 
Primer em deixo una lletra i me n'adono amb tot pintat, ho refaig tan bé com sé i a les hores enganxo el paper vegetal a la cartolina i es doblega, glupps!

Tenia claro que esta era la idea que queria plasmar, pero necesitaba un poco de creatividad para que me gustara un poquito, al fin lo adorné con unos dibujos y encontré materiales que me gustaron, pero como no siempre las cosas salen como una quiere..., "la cagué", y el invento salió mal. Sin darme cuenta me habia dejado una letra, me di cuenta de ello con todo ya coloreado. No pasa nada, me dije, tengo tiempo. Al segundo intento y al querer pegar la hoja de papel vegetal en la base de cartulina, se me dobló al contacto con la cola.
Ufff!, jueves por la tarde y todo por empezar, así que sintiéndolo mucho tan sólo he podido hacer una tarjeta de felicitación:

dijous, 9 de febrer del 2017

GUANYADORA REPTE N. 19

El repte N. 19 del blog Fabrica de Artesania de la Rebeca, ja té guanyadora. La sort ha fet que la meva aportació al repte fos la escollida, vaja! la primera participació en aquest repte i ha sortit escollit el meu número.
Estic molt contenta, ara em toca rumiar una mica quin serà el tema del repte següent.

Reto desvanero N. 19, mi primera participación en los retos que Rebeca de Fabrica de Artesania   mes tras mes celebra y he salido agraciada con el número ganador. Me hace mucha ilusión, generalmente no soy muy agraciada en los sorteos, así que estoy muy contenta con éste premio.  
                      

dimecres, 8 de febrer del 2017

RMG - Carnaval

Com que no sóc molt de disfresses ni de celebrar carnestoltes, he fet per aquest repte una bossa de roba amb retalls i brodada , que es pot considerar reciclatge, amb una màscara per anar a comprar - sempre busco de fer coses que després tinguin un què-

Aquest era un sac de roba que he reutilitzat com a bossa i el brodat l'he fet en un retall d'uns pantalons vells de cotó
Hi he brodat amb aquesta tècnica tan addictiva una màscara que després he acolorit amb uns petits mandalas de ganxet.
I aquest és el resultat.
Como no soy muy dada ni a disfraces ni a celebraciones más allá de aniversarios, me he decidido por hacer una bolsa utilizando material reciclado (la ropa) y con la técnica del sashiko -que me encanta, creo que puede llegar a ser adictiva, hehe- he bordado ésta máscara y para darle un poco de color añadí unos mandalas de ganchillo que junto con las asas le dan un toque, ¿no creeis?